myslim že to neni nezajimavý téma diskuze
hlavně ať nelítají krygle
a protože autor je málokdy člověkem nezaujatým, připojuju vám pěknou anketku
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) nejen mašinou živ je člověk 2
Rod píše: 311F> chuť by ráno většinou byla, horší je to s řízením..
..jinak pokud má člověk po chlastačce kocovinu, tak ranní škopek na spravení je po to nejlepší, co se dá udělat (bez prdele), ale taky dobře funguje vyjezdit to na motorce..
Podle vyhlášky má bejt řidič veselej, bez stresů a celkově v dobrý náladě. Jde to v týhle zkurvený zemi bez chlastu?
Naposledy editováno 04.10.2011 18:23:26
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) nejen mašinou živ je člověk 2
1 reakcí na tento příspěvek nejen mašinou živ je člověk 2
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) nejen mašinou živ je člověk 2
1 reakcí na tento příspěvek nejen mašinou živ je člověk 2
ze zahraničí Stella Artois, ale kdo to má pak platit
edit. než lemona radši frisco... to bych si točený taky dal lemon už je moc sodovka, udělat něco s pěti procenty bylo by to o něčem jiným
Naposledy editováno 04.10.2011 19:30:57
1 reakcí na tento příspěvek nejen mašinou živ je člověk 2
assassin píše: hmm tak me zatim bolela hlava fest po vsem, asi sem jeste na ten dobrej chlast nenarazil (ale zas je zvlastni ze lidi co obvykle piji se mno jsou nekteri uplne ok) takze je to spis o cloveku jak alkohol snasi... ja si dam 3-4piva a druhej den kocovina jako prase...
Soucítím s tebou..
Nejmíň oblíbený nemam, ale ukrutně mě serou restaurace (hospody), kterým je u prdele, že mají trubky plný sraček. Pak je každý pivo nakyslý a na to seru. To si dám radši lahváče a klidně i nealko, než pít nějakej hnuj...
Vino z Mikulova, slivka, hruska, nebo kalvados z dedkovo palirny - v hospe metaxa, morgan, absinth..
Petr-RSV píše: Ve škole jsme kdysi dělali senzorickou analýzu všech možných piv. Je to takový test "na slepo" - prostě ochutnáváte vzorky a připisujete (spíš tipujete) o jaké pivo se jedná. I ostřílení pivaři se trefovali spíš náhodně a i to "své" pivo, které pijí pravidelně, poznali výjimečně. Do testu jsme zahrnuli i dvě tenkrát nejlevnější piva (břečky) z Tesca a Lidlu. Úspěšně se mezi vzorky ztratily a ve statistice se neprokázalo, že by svou (ne)kvalitou vybočovaly... Hodnotily se stejné druhy piva, jen rozdílné značky. Takže pokud jde o pivo v plechu nebo ve skle, tak osobně rozdíl na 100% nepoznám (a stejně tak dalších 29 lidí z testu). Něco jiného asi bude pivo z výčepu - tam ale hraje roli víc faktorů .
Ač si to tu 99% lidí nikdy nepřizná, je to holá pravda. Mě bohatě stačí, když lidi, kteří nejsou schopní vůbec rozeznat ani z jakýho masa je guláš a jaký jsi cca použil koření a kolik tvrdí, jak jedno pivo je skvělý a druhé ne a že to hned poznaj... Takže chuťové k jídlu jim skoro nefungují, ale pivo jsou doslova degustátoři