WSBK: Ve středu začne testování ve Valencii

Dlouho očekávané dvoudenní testování superbikových, supersportových a také týmů Moto2 je na pořadu ve dnech 9. a 10. prosince na okruhu Ricarda Torma.

Přihlášeni k tomuto testování jsou mimo jiné tovární týmy: Aprilia Racing Team s Maxem Biaggim a poprvé se oficiálně představí jako tovární jezdec i Leon Camier. Tuto dvojici doplní testovací jezdec Alex Hofmann.

Stáj Hannspree Ten Kate Honda Team pojede s Jonathanem Reayem a Maxem Neukirchnerem, který měl v uplynulých dnech chřipku. A nebudou chybět ani jejich supersportoví piloti Kenan Sofuoglu a nově příchozí Michele Pirro.

Dvojici svých nových pilotů pak posílá na testy Suzuki Alstare - Leon Haslam a Sylvain Guintoli, kteří mezi Portimaem a Valencií jezdili ještě v Austrálii. 

A samozřejmě bude testovat i tovární dvojice Sterilgarda Yamaha - James Toseland a Cal Crutchlow .

Svou účast na testech odvolal původně přihlášený tým Althea Ducati s Carlosem Checou a  Shane Byrnem, neboť má nyní plné ruce práce s novými motocykly na rok 2010.

Tovární bavorský tým BMW Motorrad Motorsport už předem avizoval, že jak Troy Corser, tak i Ruben Xaus budou testovat nové motocykly BMW S1000RR na okruhu v Almérii. Tak budou testy pokračovat o víkendu a začátkem příštího týdne. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist