WSBK Most – V pátek je nejrychlejší Razgatlioglu, Svoboda první v SSP300

Kapitoly článku

MS Supersport 300 – 2.volný trénink

V desáté zatáčce došlo ke kontaktu, když po highsideru spadl Krittapat Keankum (Arco Motor University Team) a do něho narazil Kevin Sabatucci (Team Flembbo-Pl Performances). Jezdec z Thajska zůstal na zemi a potřeboval pomoc zdravotní služby, protože si zřejmě něco udělal s rukou.

Po první půlce tréninku měl nejrychlejší čas na kolo 1’47,442 sekundy Jose Luis Perez Gonzalez (Accolade Smrz Racing BGR). Jezdec týmu Jakuba Smrže byl o 0,133 sekundy rychlejší než český závodník Petr Svoboda (Fusport-RT Motorsport by SKM-Kawasaki). Ve dvou desetinách byl ještě třetí Brazilec Humberto Maier (Yamaha MS Racing/AD78 Latin America Team). Jeffrey Buis (MTM Kawasaki) a Samuel Di Sora (ProDina Kawasaki Racing) uzavírali pětici nejrychlejších. Slovák Maxim Repák (Accolade Smrz Racing BGR) byl s kolem 1’48,877 sekundy jednadvacátý.

V závěru druhého tréninku převzal iniciativu český závodník Petr Svoboda, který zajel kolo za 1’46,492 sekundy, což se nikomu z jeho soupeřů nepodařilo překonat. Druhý v pořadí Jose Luis Perez Gonzalez ztratil na českého jezdce 0,252 sekundy, třetí Dirk Geiger (Freudenberg KTM - Paligo Racing) byl o šest desetin pomalejší a posledním kolem předvedl skok v pořadí z druhé desítky. První pětici uzavírá dvojice Aldi Satya Mahendra (Team BrCorse) a Lennox Lehmann (Freudenberg KTM - Paligo Racing). Maxim Repák trénink uzavřel dvacátým časem 1'48,044 sekundy.

Supersport 300 World Championship – 2.volný trénink
24°C, dráha suchá, 31°C, vlhkost: 55%

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist