V nemocnici skončil Francouz Barrier a Ital Fabrizio

V odpolední druhé části testovacího programu superbiků na Phillip Islandu došlo ke dvěma pádům, které si bohužel vyžádaly cestu jezdce do nemocnice. V prvním případě musel na vyšetření vítěz loňského seriálu Superstock 1000 Sylvain Barrier a pádu se nevyhnul ani zkušený závodník Michel Fabrizio.

Nejedná se o nějaký kontakt nebo srážku jmenovaných jezdců. Každý absolvoval nehodu nezávisle na tom druhém. Společné mají nicméně to, že oba museli do nemocnice na rentgen kvůli podezření na zranění pánve, což se snad v ani jednom případě nepotvrdí.

Sylvain Barrier má před sebou první sezonu v třídě Superbike, kde nastoupil s týmem BMW Motorrad Italia Superbike a motocyklem BMW S1000RR ve specifikaci EVO. Pro Francouze je to první návštěva Phillip Islandu a samozřejmě ne zrovna šťastná vzhledem k tomu, že už v pátek začíná příprava na zahajovací podnik sezony.
Ital Michel Fabrizio je zkušeným jezdcem a rozhodně může být pasován do role jednoho z favoritů na vítězství v nové kategorii EVO. Do sezony 2014 nastupuje s motocyklem Kawasaki ZX-10R v barvách týmu Iron Brain Kawasaki SBK.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist