Sykes chce dojet do Top 6

Tovární tým Kawasaki cestuje na Masarykův okruh s nadějemi, neboť layout okruhu by měl motocyklům Kawasaki vyhovovat. A pojede pochopitelně v plné sestavě, i když Vermeulen má stále ještě problémy se zraněným loktem po pádu v Monze.

Kawasaki ukázala při posledních závodech jasně vzestupný trend a proto cestuje do Brna s hodně silnou dávkou sebevědomí. 

Aktuální průběžná umístění 13. a 14. Toma Sykese a Joana Lascorze určitě neodpovídají současnému výkonu nového motocyklu Kawasaki ZX-10R, spíše je nutno brát v úvahu opravdové výkonnosti dosavadních pět umístění v Top-6.
"Vycházím z toho, že náš motocykl bude v Brně fungovat opravdu dobře", říká Sykes a pokračuje: "Charakter trati vyhovuje našemu motocyklu a já jsem rovněž v dobré formě. Při posledním testu na okruhu MotorLand Aragon jsme opět postoupili kupředu. Pokud bude vše optimální, tak nás vidím během celého závodního víkendu v Top-6."
Lascorz pak jen potvrzuje tato Sykesova slova: "Kawasaki odvádí opravdu dobrý job, a my pracujeme ve správném směru".
Chris Vermeulen si naopak stěžuje na stále zraněný loket po pádu v Monze: "Pořád mě to bolí, ovšem poslední scan ukázal, že je vše v pořádku. Nemohu se ale dobře pohybovat na motocyklu, neboť tato část mé ruky mně dělá těžkosti. Musím si nechat ruku otejpovat a tím podpořit svaly".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist