Skvělý Guintoli druhý v Superpole

V Superpole, tedy v rozhodující kvalifikaci, se čas Sylvaina Guintoliho zastavil na nejlepším čase 1'47 .221, což pro něho znamenalo druhé místo na startovním roštu a začne tak oba dva zítřejší závody z první řady. Superpole vyhrál Tom Sykes (Kawasaki), zatímco mistr světa Carlos Checa skončil třetí.

Effenbert Liberty Racing Team je velmi spokojený s Top výsledkem svého jezdce, která je odrazem vynikající práce celého týmu.

Jakub Smrž pak uzavírá první desítku, a bude startovat ze třetí řady, aniž by se mu podařilo zlepšit čas ze včerejšího dne.

Také Maxime Berger se nedokázal zlepšit, a jeho čas zůstal na úrovni první kvalifikace, což znamenalo třinácté místo a bude tak stát o jednu řadu za svým českým týmovým kolegou.

Nová akvizice Brett McCormick, zajel celkově 22. čas, když se neustále časově zlepšoval. Tým doufá, že se jeho výkon stoupat i během obou dvou zítřejších závodů.
Sylvain Guintoli # 50: "Jsem s výsledkem velmi spokojený. Mám na motocyklu velmi dobrý pocit a podařilo se nám najít dobré závodní tempo. Chtěl bych poděkovat týmu, který mě podporuje, za intenzivní práci, a ta nám umožnila neustálá zlepšení. Cítím se velmi v pohodě a těším se na zítřek, kdy odvedu všechno, co umím.“

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist