Roland Resch pojede IDM

Rakouský jezdec superbiků Roland Resch podepsal smlouvu s týmem Technogym Racing Team Austria. V rámci této smlouvy byl zapůjčen německé stáji v seriálu IDM, Wilbers-Witec-BMW-Racing, za kterou pojede už tento víkend závod na Nürburgringu.

Mnoho toho bylo napsáno v poslední době o týmu Reitwagen BMW, resp. o jeho jezdcích Andrewu Pittovi a Rolandu Reschovi.  Nyní jsou zde nová fakta. Zatímco Pittova další závodní budoucnost je hodně nejistá - Pitt se pokouší dostat do seriálu WSBK či SSP - tak Rakušan Roland Resch má už naštěstí jasno. 


Podepsal smlouvu s týmem Technogym Racing Team Austria a ten ho zapůjčil stávajícímu týmu IDM ve třídě supersportů Wilbers-Witec-BMW-Racing (jezdci Günther Knobloch, David Linortner), kde ale pojede na přání rakouského zástupce BMW kubaturu superbiků. 

Týmový manažer Winfried Reicht říká: "Smlouva s Rolandem Reschem je další krokem ve vývoji týmu Technogym Racing Team Austria. Myslíme už dopředu na sezónu 2011 a proto jsme angažovali Roland Resche. Na přání BMW pojede Roland od tohoto víkendu celou zbývající sezónu ve stávajícím týmu Wilbers-Witec-BMW-Racing".


"Vlastně jsem chtěl tento víkend startoval v triatlonu a na ten jsem se také připravoval" říká 25-letý Vídeňák a pokračuje: "Ale samozřejmě jsem rád, že mohu jet opět závody motocyklů. V IDM mě nečeká žádná lehká úloha, neboť tam nestartují žádní nazdárkové. A navíc všichni znají ty okruhy lépe než já. Ale už jsem dostal závodnickou horečku".
 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist