Poslední testy Kawasaki před Brnem

Jako poslední přípravu před Brnem absolvovali oba tovární piloti Kawasaki Tom Sykes a Loris Baz dvoudenní soukromý test na okruhu Motorland Aragon.

Ještě před brněnským závodem absolvoval tým Kawasaki Motocard Racing s Tomem Sykesem a Lorisem Bazem dvoudenní test na okruhu Motorland Aragon. Layout obou okruhů, tedy Brna a Aragonu si je v hodně bodech velmi podobný, proto se tovární tým Kawasaki rozhodl testovat v blízkosti města Alcaniz.
"Byl to pro nás velmi úspěšný test. Podařilo se nám absolvovat hodně okruhů a nasbírat řadu informací, které jistě budeme moci v Brně plně využít. Brno je skvělý okruh, který se mně opravdu hodně líbí. Je zde vždy i velmi pěkná divácká atmosféra. Doufám, že moje Ninja ZX-10R se už nebude cítit vpředu tak nervózně, jak tomu bylo v posledních závodech", říká aktuálně pátý jezdec šampionátu Tom Sykes.
Jeho týmový kolega Loriz Baz míní ohledně testu v Aragonu následovné: "Byl to už náš třetí test na tomto okruhu a tak bude pomalu Aragon naši domácí tratí. Po oba dva dny jsme zde našli perfektní podmínky, i když teplota byla hodně vysoká. Mohli jsme toho hodně vyzkoušet a především v nastavení podvozku jsme se posunuli dopředu. Tento Setup nyní použijeme i v Brně a měl by zde vyhovovat".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist