Po dvou tydnech nejistoty ma Neukirchner novy tym

Mlady nemecky pilot Max Neukirchner (22 let), ktery musel prepustit sve misto v tymu Klaffi Honda brazilskemu veteranovi Alexi Barrosovi, nasel po 14 dnech nejistoty svuj novy tym.

V utery vecer podepsal nemecky pilot Max Neukirchner jednorocni novou smlouvu s tymem Lucia Pederciniho (na snimku). Mlady Nemec pojede s velkou podporou Ducati Germany motocykl stejne znacky. K tomu se vyjadril obchodni reditel Ducati Deutschland Walter Bauer nasledovne: "Jsme radi, ze nejvetsi nemecky talent se dostal do velke rodiny Ducati".
Neukirchneruv manager Andre Schurig neopomenul ale pripomenout, ze i do tohoto tymu musel nemecky talent prinest urcitou castku penez: "Ovsem ta je daleko vzdalena tomu, co po nas chtel pro letosni rok tym Klaffi Honda (vloni 300 000, letos 600 000 Euro - poznamka Bosso).
Max Neukirchner pojede material z roku 2005, ktery bude poprve testovat uz tento a dalsi tyden jednak v Cartagene a potom i ve Valencii.
"Jsem rad, ze mohu dale zustat v mistrovstvi sveta superbiku. (Max Neukirchner mel i nabidku jet Grand Prix ve tride 250 ccm za tym Equipe France Scrab, ale odmitl ji - poznamka Bosso). Muj cil pro letosni rok je jezdit konstantne v bodech, nebot se teprve musim vyrovnat s pro me uplne novou situaci. A chtel bych take podekovat vsem svym fanouskum, kteri mne svymi sponzorskymi prispevky take (celkem nashromazdili castku 12000 Euro) umoznili jet v tymu Ducati - Pedercini", rikal po podpisu smlouvy stastny nemecky jezdec Neukirchner.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist