Ondra Ježek chce v Kataru pod dvě minuty

Poslední podnik mistrovství světa Superbike se přestěhoval do Kataru. Ondřej Ježek bude bojovat o poslední body, které můžou zamíchat celkovým umístěním v šampionátu. Ondrova týmového kolegu Ayrtona Badoviniho, kterému zdravotní stav po nehodě v sobotní jízdě v Jerezu nedovolil nastoupit do závodu, zastoupí italský závodník Roberto Rolfo.

Kromě netradičního startovního času se také oba závody WorldSBK odjedou o den dříve, tedy v pátek a v sobotu se startem vždy v 19 hodin středoevropského času. Ve čtvrtek byly na programu dva volné tréninky a v nich zajel Ondra Ježek devatenáctý čas 2'01,275 sekundy.

Po trénincích Ondra Ježek uvedl: „Závody v Kataru, to je vždy velmi speciální. Přestože je trať velmi dobře osvětlená, tak jsou vjemy z jízdy úplně jiné než při denním světle. Dnešní volné tréninky byly bohužel velmi bídné. Stále jsme se motali v kruhu a nebyli schopni udělat krok dopředu v nastavení. Naši technici budou ve zbytku noci jako vždy tvrdě pracovat a zítra to snad už bude výrazně lepší. Chtěl bych se dostat alespoň pod dvě minuty.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist