VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
StanislavHULak (78) napsal 01.01.2013 v 13:09

Myslím si, že bud hodně rychlí, ale není pro mne největším kandidátem na titul ikdyž už hodněkrat ukazal, že jezdit umí i na suchu a pár deštivých vítězství a pravidelné body a je to těším se na sezonu

Nuvolari (2329) napsal 30.12.2012 v 19:13-2

Ogg: já bych Guintyho nepodceňoval. Myslím, že je po čertech dobrej a že bude bojovat o titul. A přestože jinak žabožrouty nemusím, tak Sylvainovi budu držet palce. Když už teda nejede ten nejlepší z nejlepších - Max.

Ogg (387) napsal 30.12.2012 v 17:22+1

Tak se nám blíží konec roku, a tak čekáme, co nám přinese rok 2013 nejen na Hradě. Víme, že v MOTO GP budeme mít asi 2 jezdce, záměrně píšu asi, protože jak jsme viděli v min. článku od pana Redaktora, Lukáš to bude mít ještě dost těžké. Talent má, ale jelikož jsme se během svátků sešli s kolegami na brněnském Bahnu, a řešili toto téma, přišli jsme i na to, že Lukáš byl vždycky rychlý na dvoutaktech.
Ať už to byly 125cc či 250cc, ty mu šly docela dobře, hlavně ty malorážky. Pak na 4-T už to bylo zase jiné. Abaja ho v MOTO 2 porážel, ve Wé eS eS to nebyla žádná sláva, i když úvod se vydařil v top TEN!
Ale co třeba 4-T kapitola v IDM? Vždyť jiný český jezdec dával ve stejném šampionátu Lukášovi kolem 2 sekund. Bude tato vizitka stačit na kluky v MOTO GP s CRT ?
A teď k tématu
Sylvain, co by jeden z lepších jezdců Wé eS Bé Ká, opravdu zažil dramatickou post-sezonu, a udržel nervy na uzdě. Je to rychlý a dobrý jezdec, ale nepřeceňujme, ačkoliv získal tři vítězství, bylo to na vodě, za sucha zas tak vidět moc nebyl a jiný jezdec na Dukárně bojoval o titul od začátku sezony. To samé např. v roce 2010, vždyť, jak nám říká statistka Rádia Hrad, sedlal Suzuki ale kde byl tenkrát jeho kolega Haslam? Zatímco Haslam tedy bojoval s Maxem min. do půlky sezony o titul, Guintoli jezdil spíš průměrně, a věnců domů moc nepřines. (Nula). Inu, Guintoli je tedy opravdu jezdec, když zarpší, musí se s ním počítat, ale za slunečného počasí je to jezdec jako každý jiný ve Wé eS Bé Ká, ale asi to nebude stačit na boj o titul ani příští rok, pokud sezona neproprší.
Přece jen byli i lepší v roce 2011 a 2012 se stejnou technikou.
Howgh

28romik05 (-197) napsal 30.12.2012 v 16:17-1+1

Bravo Sylvain!!! Držím palce a verím, že poriadne zamieša karty!!!




TOPlist