Miller Park očima kamery

Pro ty čtenáře, kteří neměli možnost sledovat včerejší večerní a noční závody superbiků na utahském okruhu Miller Motorsport Parku u města Salt Lake City nabízí kolegové z YouTube následující Highlights.

První jízda superbiků superbiků nám připravila hned na začátku kouřové představení, jehož smutným hrdinou byl bohužel český jezdec Jakub Smrž a dále spanilou jízdu španělského veterána Calose Checy zakončenou nedobrovolným koncem v podobě poruchy jeho Ducatky, čehož potažmo využil římský korzár Max Biaggi k suverennímu vítězství. 



Mezi dvěma superbikovými závody se jel závod supersportů, který byl tím nejlepším letošním dosavadním v této kubatuře vůbec. Turecký exmistr světa Kenan Sofuoglu v něm odrazil všechny útoky Ira Eugene Lavertyho a dalšího vyzyvatele Joana Lascorze ze Španělska a zvýšil tak svůj doposavadní jednobodový náskok na čele šampionátu.



Druhá jízda superbiků se podobala té první skoro jako vejce vejci. Opět to vypadalo na jasné vítězství Carlose Checy, ale opět přišel defekt jeho motocyklu. Jakub Smrž měl opět oprávněné naděje na umístění v Top 10, ani tentokráte ho motocykl stáje Pata B&G Racing nedovezl až do cíle závodu. A odpadnutí Checy využil Max Biaggi k třetímu letošnímu double (ze 6 možností vůbec) a jelikož vedoucí jezdec Leon Haslam spadl, tak se tovární jezdec italské Aprilie dostal do čela průběžného hodnocení šampionátu. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist