Matěj Smrž v Monze těsně za body

Velmi dramatický závod prožil Matěj Smrž na okruhu Monza, kde se mu bohužel bodovat nepodařilo.

Druhý letošní závod v italské Monze pro náš tým nepřinesl bodovaná umístění, ale i přesto si tým MS Racing z tohoto závodu odnesl mnoho nových poznatků. Matěj Smrž startující z 15. pozice předvedl velice špatný start a v úvodu závodu se namísto bodovaných pozic pohyboval okolo 27. místa! Po dobře zajetém závodě dojel o pár míst za bodovanými místy na 17. pozici.
„ Nemohu tvrdit, že bych byl s výsledkem nějak spokojený. Vím, že pokud bych neodstartoval tak hrozně, jako jsem předvedl v závodě, výsledek mohl být úplně jiný. Na druhou stranu je to doposavad můj nejlepší výsledek v této třídě a pevně věřím, že to bude jenom lepší. Motorka fungovala po celý víkend perfektně a můj tým odvedl veliký kus práce. Důkazem toho je 5 nejrychlejší top speed v závodě.“ (Matěj Smrž)
Richard Cooper startující z 19. pozice předvedl jak je mu vlastní dobrý start a do závodu tak vyrazil v popředí okolo 12. místa. Jak sám po závodě řekl, jeho výkon byl špatný a proto mu také bodované místa utekly. Dokončil závod jako 16. před svým stájovým kolegou Matějem.
Martin Smrž majitel týmu je s celým závodním víkendem spokojený, i když větší radost by mu samozřejmě přinesla bodovaná místa našich jezdců. „ Nedělám si velkou hlavu z výsledku v závodě. Matěj předvedl dobrý závod, jen mě mrzí, že jeho start byl tak špatný a samozřejmě se to na výsledku hodně odrazilo. Richard začal svou jízdu dobře, později odpadl a nedokázal udržet tempo svých soupeřů. Tým opět předvedl velice dobrou práci a domnívám se, že pokud bude nadále tvrdě pracovat jako doposavad, výsledky se určitě brzy dostaví. Rád bych poděkoval našim partnerům za podporu, která je v naší práci nepostradatelná.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist