Kawasaki Racing nastoupí v Laguně s GEICO

Tovární tým japonského výrobce v mistrovství světa superbikových motocyklů vede soutěž týmů, první jsou v soutěži výrobců a také mají oba své jezdce, Jonathana Rea a Toma Sykese, na prvních dvou místech průběžného hodnocení. S jedničkou SBK nastoupí do amerického kola šampionátu hlavní sponzor GEICO, který je zároveň hlavním partnerem devátého podniku Geico Motorcycle US Round.

Z Kalifornie si Kawasaki odvezla čtyři vítězství, když závod v Monterey vyhrál v letech 2013 a 2014 Tom Sykes. Nicméně dvě vítězství získal pro japonského výrobce také slavný Anthony Gobert, který na západním pobřeží slavil v letech 1995 a 1996. Jonathan Rea zatím nejlépe třetí, takže o vítězství bude příští týden intenzivně usilovat.

„Je skvělé mít GEICO znovu za hlavního sponzora pro závod v Laguně Seca,“ uvedl Biel Roda, šéf marketingu Kawasaki Racing Team. „Vedení společnosti GEICO je oddáno motorsportu a investují do špičkových projektů. Podporou týmu Kawasaki Racing a našich jezdců Toma Sykese a Jonathana Rea v nadcházejícím kole v Kalifornii nám GEICO navíc dává druhou šanci je zkusit dostat až na vrchol pódia.“

Devátý podnik sezony startuje za týden v termínu 8/9/10.července 2016. Do Laguny míří pouze týmy seriálu WorldSBK, ostatní mají letní dovolenou, která jim končí až v polovině září.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist