Kawasaki by ráda navázala na úspěchy z Assenu

Pilot Kawasaki Tom Sykes chce navázat na skvělý závodní víkend v Assenu a svou úspěšnou sérii chce v Monze prodloužit.

Tom Sykes jde jako jeden z velkých favoritů do následujícího závodního víkendu, který se jede na Autodromu v Monze. Pilot Kawasaki zde dokázal v loňském roce nejen vyhrát, ale při minulém závodě v Assenu se jedním vítězstvím a jedním druhým místem prezentoval ve vyníkající formě.

                        

Angličan je pochopitelně hodně namotivován: "Náš motocykl funguje výborně. Před Assenem jsem si nedělal mnoho nadějí a přesto jsem tam zažil perfektní závodní víkend, když jsem jednou vyhrál, jednou dojel druhý a ještě získal Pole position. Monza je navíc okruh, na kterém jezdím hrozně rád, a kde jsem byl vždy hodně rychlý. Takže zde pojedeme určitě i tentokrát hodně vpředu".

                       

Také Loris Baz se dívá zpětně na Assen s třetím místem ve druhé jízdě hodně spokojeně: "Rozhodně jsem nepočítal s tím, že hned na začátku sezóny budu schopen závodit s absolutní špičkou. Proto jsem také pro Monzu hodně optimistický. Oproti loňskému roku jsme se na rychlých okruzích hodně zlepšili a navíc máme k dispozici velmi silný motor".

  

Tým Kawasaki-Pedercini pojede v domácím závodě vedle Federica Sandiho s dalším Italem, Fabriziem Laiem, který nahradí zraněného Švéda Alexe Lundha. To znamená, že v domácím závodě bude tento rodinný tým kompletní, se dvěma piloty.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist