Haslam podepsal s BMW na rok 2012

28-letý Brit Leon Haslam bude i v příští sezóně sedět na továrním německém motocyklu BMW. Ve své první sezóně pro tým BMW Motorrad Motorsport získal úřadující vicemistr světa Leon Haslam doposud dvě podiová umístění (Phillip Island a Monza) a je aktuálně se ziskem 176 bodů na pátém místě klasifikace jezdců.

Ředitel BMW Motorrad Motorsport Bernhard Gobmeier komentoval podepsání smlouvy s britským jezdcem následovně: "Těšíme se, že budeme spolupracovat i v příštím roce s Leonem. On sám nás nadchnul od prvního dne naší spolupráce. My si hodně ceníme jeho nadšení, jeho náruživosti a nezkrotné vůle po vítězství. Jsem přesvědčen o tom, že společně dosáhneme naše doposud skryté cíle".
Leon Haslam pak prodloužení smlouvy na další rok doplnil: "Jsem opravdu šťastný, že mohu spolupráci s BMW Motorrad prodloužit. Nemohu se skoro ani dočkat, až budu v příštím roce opět závodit o titul mistra světa. Nyní se ale chci plně soustředit na poslední tři závody sezóny 2011 a jsem přesvědčen o tom, že tuto sezónu zakončímě úspěšně."

Oznámení druhého jezdce továrního týmu BMW na sezónu 2012 bude prezentováno v pozdějším časovém termínu, ale...: Ital Marco Melandri už navštívil "týmový stan" ve Stephanskirchenu, BMW jedná s Japoncem Hiroshim Aoyamou. To, že lídr WSBK Carlos Checa by měl jet za německou továrnu je naopak pouhá kachna. Jedno je jisté: smlouva s Troyem Corserem (39) nebude prodloužena.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist