Haslam druhým jezdcem BMW

Britský pilot Leon Haslam bude vedle Troye Corsera druhým jezdcem továrního německého týmu BMW.

Dle italských médií podepsal včera britský jezdec Leon Haslam smlouvu s továrním týmem BMW Motorrad Motorsport, a bude tak týmovým kolegou australského jezdce Troye Corsera .
 
Anglický pilot se rozhodl pro BMW po rozhovoru se šéfem současného týmu Alstare Suzuki  , Francise Batti, který ho informoval o výsledcích svého "jednání" v Japonsku přímo v továrně Suzuki. 

"Už šest týdnů čekáme na oficiální potvrzení od Suzuki Japan, jaká bude jejich další oficiální strategie. Ale nedostali jsme písemně vůbec nic. Takže jsme se s Leonem dohodli, že ačkoliv má s námi dvouletou smlouvu, tak může jednat s jinými továrnami o roce 2011. Nechceme mu totiž stát v cestě, když sami nevíme jaká bude nejbližší budoucnost našeho týmu. Samozřejmě, že jsme zklamání, ze skutečnosti, že jsme ztratili tak nadějného jezdce. Ovšem naše domovská továrna je zřejmě jiného mínění. V neděli v noci se stal Haslam volným!", řekl Francis Batta.

První test Leona Haslama s novým motocyklem BMW se uskuteční hned po posledním závodě této sezóny, tedy na francouzském okruhu Magny Cours začátkem října.





Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist