Garry McCoy: Jsem šokován

Australan Garry McCoy nazval šokem okamžik, když musel uvolnit místo v týmu ParkinGO Triumph BE1 ex-mistrovi světa Sébastienu Charpentierovi z Francie.

"Po všem, co jsem v polsedním roce pro tým dokázal, tak jsem nyní v šoku", říká Australan. 


"Měla to být moje třetí sezóna s Triumphem a zřejmě ta nejlepší. O finančních podmínkách nechci otevřeně hovořit, ale každý kdo se mně privátně ozve, tak mu rád celou situaci vysvětlím", říká dále Garry McCoy a dodává: "Chci jezdit závody. Budu teď v Portimao a budu mít s sebou i svou kombinézu...!"


Místo musel McCoy uvolnit tomuto muži, dvojnásobnému mistru světa supersportů, Sébastienu Charpentierovi, který se vrací po dvou letech pauzy. 

Charpentier je vedle Andrewa Pitta jediným jezdcem, který dokázal šampionát této kubatury vyhrát dvakrát. Se 13 vítěznými závody je po Turkovi Kenanu Sofuoglovi (14 vítězných závodů) druhým nejúspěšnějším jezdcem v počtu vyhraných závodů.

Ovšem 36-letý Charpentier to nebude mít rozhodně lekhé, vždyť jsou zde kromě jiných také Kenan Sofuoglu (Ten Kate Honda), Joan Lascorz (Kawasaki Motocard.com) a Eugene Laverty (Parkalgar Honda).
 
ParkinGP Triumph BE1 Racing tak pojede celkem se čtyřmi jezdci: Vedle Charpentiera to jsou Chaz Davies (GBR), Jason Di Salvo (USA) a David Salom (SPA).

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist