Carlos Checa: Závody jsou prostě takové

Kdyby Checu nezastavil dvakráte problém s elektronickým senzorem, tak mohl tento 37-letý Španěl zopakovat v USA svůj double z roku 2008.

Bez zřejmě vadného senzoru (technici týmu Althea Racing nyní analyzují přesně, co se vlastně stalo),  by se králem na okruhu Miller Motorsports Park stal zkušený španělský jezdec privátního italského týmu Althea Ducati, Carlos Checa. Ve skutečnosti to ale může tento pilot považovat pouze za černý humor. Výsledek: místo hlavního protagonisty celého víkendu - fantastický čas v Superpoli (1′47.081) a hodně suverenní vedení v obou jízádch - nulový bodový zisk a obrovské zklamání.


"Všechno vypadalo a fungovalo skvěle. Práce, příprava, provedení, tým  a i závody. Bohužel bez konečného výsledku", říkal jezdec z Barcelony a dodal: "To se mně ještě nestalo. My jsme zde byli neobyčejně silní a najednou toto.  Musím okamžitě otočit stránku a začít myslet na testy a na další závod v Misanu. Prostě takové jsou závody".

"Nyní nás čeká Misano Adriatico, tedy testování během WDW (World Ducati Week) a my musíme myslet jen na ty dobré věci a na tu smůlu v Milleru prostě zapomenout.",..!", byl hodně zklamaný Carlos Checa, který je nyní na 4. místě v šampionátu se ziskem 141 bodů, tedy o celých 116 méně než má na svém kontě Max Biaggi. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist