Carl Fogarty nevstoupí do WSBK 2008

Navzdory smělým plánům s továrnou MV Agusta, kterou měl v roce 2008 zastupovat v Mistrovství světa Superbike tým legendárního Carla Fogartyho, oznámil tento mnohanásobný Mistr světa ukončení projektu o vstupu do WSBK 2008.

Foggy Racing Team, vlastněný legendárním Carl Fogartym, byl nucen vzdát se plánů závodit v Mistrovství světa superbike 2008 poté, co nedokázal zajistit svou finanční otázku. Absence sponzorů a nedostatek financí tak zastavila projekt, který měl do WSBK vrátit jeho čtyřnásobného vítěze spolu s plně továrním týmem MV Agusta.
Carl Fogarty
“Bohužel navzdory enormnímu ohlasu mezi motocyklovými fanoušky se ukázalo, že trh nebude podporovat profesionální tým bez významného finančního vstupu samotné továrny. Rozhodl jsem se proto ukončit tuto kapitolu mého života a nabízím k prodeji nejen nejmoderněji zařízené dílny v Burtonu, náš kamión, ale i samotný motorhome. Rád bych poděkoval všem, kteří podporovali naše snažení během projektu Foggy Petronas Racing. Já osobně se nyní budu soustředit na několik nabídek, které přicházejí z motocyklového průmyslu i mimo něj.“

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist