Bodová kompenzace za zrušené závody nebude

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
IvanDvoutakťák (5074) napsal 06.09.2014 v 21:22

Áméén . . .

AKRO (-498) napsal 04.09.2014 v 22:12

OGG - Napsal jsi to mnoha slovy, ale klidně stačilo napsat, že SPZka cíleně likviduje WSBK a tímto tempem se mu to určitě podaří a WSBK klesnou na periferii zájmu!

Ogg (387) napsal 04.09.2014 v 17:26+2

Je to tak! Prostě ten kalendář není ono a celý šampionát ještě taky není vyladěný, ale půjdu postupně.

Pravidla s EVO motocyklem pro letošek nejsou špatná a je to asi jediná cesta, jak se vydat. Vzor panu Ezpeletovi nabídly BSB. Příští rok budou pouze superbiky, které budou na hranicích pravidel EVO. Pole se tak vyrovná.

Druhej bod je kalenádř. Pan Flamini aspol. sestavili a podepsali smlouvu s okruhama, ty mají platnost, které Dorna musí dodržet. Jakmile jim dojde platnost, Dorna sama určí, kde se Wé eS Bé Ká pojede a kde ne! Prostě si Dorna sestaví svůj kalendář např. s 4 závody ve Španělsku ().

Dorna musí ještě letos odjet závody tam, kde to Flamini podepsal. To je jasné! Bohužel situace v Moskvě je nepřiznivá pro Wé eS bé Ká a Dorna za to tak nemůže, kdyby nebylo té krize, nebyl by problém mít závodní víkend v Rusku. Jenže co je horší je to, že Dorna z nepochopitelných důvodu dala do kalendáře takové hovadiny jako závod v Indii, ve Velkomu apod! Vždyť je to úplná kravina co udělali! Proč dávat takové závody, když o to týmy nestojí? Ten Velkom tam dali, aniž by si zjistili informace, zda se tam vůbec může kvůli bezpečnosti trati jet. Zjistili, že se to nestihne opravit tak ho zas vyjmuli! Ale náhradu za Velkom nedali, přitom mají Valencii a Katalánsko v zemi, kde se ty motorky klidně můžou odjet, navíc by to zaplatili oni sami - Dorna. Ano, byly by sice 3 závody ve Španělsku ale co je na tom, však jsme si už zvykly z MOTO GP

Jednu poznámku, jeden český manager má ve Wé eS eS tým, když zjistil, že se loni Indie nepojede (definitivně) řekl na to pouze jediné: UFFFF!!!

A závod v záři u nás na Hradě? Kdyby Dorna vše zaplatila, tak asi ano, ale jinak ne! Tohle se totiž nehodí "do krámu" jak se tak říká v Česku...

Inu, zatím to vidím tak, že jsou mi víc u srdce léta kdy tomu šéfovali Flaminovci, kde bylo přes 20 motocyklů, 14 závodních víkendů a slušné vstupné. I to mělo samozřejmě chyby, např. v hrozné medializaci, v TV přenosech apod. Ale dorna má Wé eS Bé Ká druhým rokem a s televizními přenosy neudělali nic! Místo toho, aby zajistili u Abrahama aby to běželo na Fandovi tak to pořád běží na těch ***** eurosportech, kde čeští diváci místo Wé eS Bé Ká mají / měli na druhém ES 2 Bundes Ligu!!!

Vždyť to je něco strašného, jak ta Dorna vede naši "druhou motocyklovou ligu". 12 závodních víkendů hovoří za vše

Mají štěstí v jednom a to, že protomér Bé eS Bé přišel dávno s myšlenkou EVO, jinak by s pravidly Dorna nic neudělala a teď bych jich tam závodilo 15! Jak by ty motorky byly předražené. Které zase naopak zavinili Flaminovci, že to tak nechali vyšplat - ty ceny motorek. Hlavní příčinu na to mají hlavně BMW a Aprilie, které si vzali Wé eS Bé Ká jako svoje "MotoGP" třídu a kde ty jejich motorky neměly nic společného s klasickými sériovkami!!!

IvanDvoutakťák (5074) napsal 04.09.2014 v 13:59

Mně to VÍC než mrzí, ale nechci sem psát vulgarity,
byť "protečkovaně"

Kubát (1404) napsal 04.09.2014 v 13:50

ale to je pochopitelné a taky to podle toho vypadá. jen mě to jako milovníka této kdysi atraktivní disciplíny mrzí (ikdyž i letos to mělo při pár závodech šťáuv, ale přesto to není nějak ono)

IvanDvoutakťák (5074) napsal 04.09.2014 v 13:16

´Se probuď , Kubáte - Dorna peníze jen hrabe ...
A navíc "tlumí" WSBK - komu tohle ještě nedošlo ??

Kubát (1404) napsal 04.09.2014 v 11:38

st21: mluvíš mi z duše kámo kdyby byli co k čemu, tak buď ten zalistovací poplatek odpustí nebo to nějak prostě zalepí. navíc není moc okruhů po evropě, kde se dá závodit koncem září nebo v říjnu...prostě kdyby promotér chtěl, tak to udělá tak, že se jede

AKRO (-498) napsal 04.09.2014 v 11:17

Mambo, Mambo, ty tím omlouváním všech zhovadilostí Dorny a SPZky, jsi už ztratil pojem reality... A ty tvé údajné následky politiky Flaminiovců silně připomínají naše politiky, kteří svou neschopnost a zlodějny svádějí ještě po 25 letech na komunisty!

SoulTrain21 (753) napsal 04.09.2014 v 10:38+3

Mambo to snad nemyslíš vážně Prej promotér navrhl kompenzaci Vždyť odpadly dva plnohodnotné víkendy...Kdyby jako týmy přijaly ten jeden ušmudlaný závod navíc v posledním víkendu,tak by ti to přišlo jako dostatečná náhrada? Z toho co jsi napsal pomalu vyplývá,jakoby za tu frašku,na kterou se letošní sezona proměnila,mohly týmy tím,že odmítly jeden závod ve víkendu navíc.. Místo aby se to Dorna snažila nějak zalepit tak ještě dává náhradním okruhům nabídky s milionovými zal.poplatky,pak to taky vypadá.

DutchTT (846) napsal 04.09.2014 v 10:04+6

Probléme WSBK je to, že to není soutěž produkčních motocyklů upravených pro závody ale prototypů v rámech z produkce. Kyvka, elektrika, podvozek vše může být jiné, může se hrabat v motoru, převodovce i spojka je special. Dát tomu karbonové brzdy, tak mají do MOTOGP klasifikace Open dalších 12-15 strojů. Tato naprostá zhovadilost, přivedla tento sport na pokraj zájmu. Místo zajímavého závodění 36 jezdců v relativně vyrovnaném poli, je tady "druhá liga MotoGP" za ceny , které unesou jen továrny Kawa, Aprilia a snad Hodna přes Ten Kate a možná Ducati. FIM problém neřeší,narozdíl od FIA v autech, je FIM bezzubým nástrojem společnosti Dorna a předtím Flaminni Group.Třída SBK se jezdí ve všech významných zemích AMA, IDM, BSB, Francie, Italie, AAC ale všude jsou zase jiná pravidla, tady je zakopaný pes. Prostě je to drahé!!!

miramara (1558) napsal 04.09.2014 v 09:36

..a takový to bývaly závody

Kubát (1404) napsal 04.09.2014 v 07:50

ikdyž jsem s tím tak nějak počítal, tak stejně se nemůžu zbavit nepříjemného pocitu a dere se mi na myls něco jako fraška nějak mi příjde že to s naším milovaným wsbk trošku upadá...

mamba54 (1340) napsal 04.09.2014 v 07:24+1

Proč? Promotér navrhl kompenzaci, VÝROBCI i TÝMY byly proti. Navíc, ještě dosud to byly následky politiky Flaminiovců. Myslím, že WSBK se zatím likviduje samo.

AKRO (-498) napsal 04.09.2014 v 02:22-1

SPZka "!úspěšně" likviduje WSBK!




TOPlist