Biaggi nepůjde na operaci

Zranění levé nohy mistra světa Maxe Biaggiho z pátečního tréninku na Nürburgringu se naštěstí obejde bez operace a vyřeší to pouze sádra.

Fraktura levé nohy, kterou utrpěl Max Biaggi v Německu, se naštěstí obejde bez operace. Vše vyřešil přidaný sádrový obvaz, aby noha zůstala v klidu. Ovšem úřadující mistr světa superbiků musel po diagnóze svého zranění a po následné konzultaci v Clinica Mobile s Dr. Claudio Costou vynechat oba nedělní závody na Nürburgringu a tím přišel i o poslední šanci obhájit svůj titul proti lídrovi šampionátu Checovi.
"Doktoři rozhodli, že se noha nemusí operovat. neboť v tomto případě bych musel rovnou vynechat závody jak v Imole, tak v Magny Cours. Takto s pomocí gipsu a terapie mohu jet závody v Imole. Bolesti mám, když ráno vstanu z postele a chci přesunout váhu na zraněnou nohu. Je to ale snesitelné. Ve středu před Imolou mně sádru sundají a doktoři uvidí, jak se kost zhojila. Potom se po jejich diagnóze můžu rozhodnout, zda v Imole pojedu, nebo ne", řekl Biaggi pro GPOne.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist