Barros pojede serial WSBK na Honde a co Biaggi ?

Sympaticky Brazilec Alex Barros pojede serial WSBK na motocyklu Honda. A jak uz jsem napsal v minulych poznamkach, tym Winston Ten Kate Honda sice nema kapacitu pro tri stroje, ale...Brazilec by se totiz chtel rozloucit se zavodni karierou titulem mistra sveta !

Volne misto ma jak znamo Rakusan Klaffenböck a tak by se k nemu mel "odstehovat" Australan Karl Muggeridge a jihoamericky veteran zavodu Grand Prix zaujmout jeho misto v holandskem tymu. Alex Barros absolvoval 16 sezon v kralovske kubature a vyhral zde 7 zavodu Grand Prix. Naposled to byla portugalska GP na Honde tymu Camel Pons. Letos jeste jezdil stroj nazyvany Blata WCM v MotoGP, pristi rok pojede i on superbiky. Nekolik let byl nejuspesnejsim soukromnikem tridy 250 ccm, mel se stat testovacim pilotem Aprilie, ale tam dostal prednost Spanel Alex Debon. Tesne pred podepsanim je smlouva Itala Franca Battainiho s tymem Bertocchi, kde by mel sedlat Kawasaki ZX-10.
A na zaver to zrejme vsemi nejocekavanejsi tema !? Jaka je aktuelni situace kolem fenomenalniho a medialne zajimaveho Rimana jmenem Max Biaggi ? Zrejme pojede i on superbikove mistrovstvi sveta a sice - o zajmu Ducati jsme uz psali, nyni se v italskych mediich objevila zprava, ze by mel Max Biaggi jet s plnou tovarni podporou (a s penezi od Camelu) motocykl Suzuki !!! Takze, nechme se prekvapit !

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist