Přípravu na sezonu Ježek uzavřel testem v Imole

Český motocyklový závodník Ondřej Ježek využil přítomnosti svého nového týmu Barni Racing na dráze v italské Imole a společně se svým týmovým kolegou Leonardem Mercadem v neděli vyjeli na trať, aby pokračovali v přípravě na nadcházející ročník světového poháru Superstock 1000.

Na technickém a fascinujícím okruhu v Imole totiž koncem minulého týdne proběhly dva dny oficiálních testů organizovaných italským šampionátem (CIV). Slunce a jarní počasí umožnilo zástupcům týmu Barni Racing, startujícím v italském motocyklovém šampionátu s jezdeckou dvojicí Manuel Poggiali a Ivan Goi, ihned získat dobré výsledky v rámci finální přípravy na zahájení sezony CIV 2014.
Zahajovací podnik CIV je na programu už tento víkend na toskánském okruhu v Muggelu, což ale není případ druhé části týmu Barni Racing, jenž závodí ve světovém poháru Superstock 1000. Ondřej Ježek a Leonardo Mercado zahájí sezonu o týden později 13.dubna ve španělské Aragonii, a proto si nenechali ujít poslední příležitost zapracovat na nastaveních svých motocyklů Ducati 1199 Panigale R.

Ondřej Ježek k testu poznamenal: „S testem v Imole jsem spokojený. Mohli jsme tentokrát jezdit pouze jeden den, nicméně i to nám velmi pomohlo přiblížit se ideálnímu nastavení pro květnový závod světového poháru.“

„Během dne se nám podařilo udělat na Panigale mnoho práce, jejímž následkem bylo vylepšení mého loňského času z kvalifikace. Tímto testem jsme uzavřeli přípravné období a už se všichni těšíme do Aragonu na první závod,“
dodal český jezdec závěrem.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist