Z Moskvy vezeme druhý nejlepší výsledek v historii

Nejlepší výsledek v historii týmu v Mistrovství světa Supersportů bylo samozřejmě vítězství Lorenza Lanziho ve zmoklém závodě v Assenu. Tentokrát na suchu zajel Gabor Talmacsi nádherné osmé místo.

Gabor do závodu odstartoval z krásného desátého místa a okamžitě se propracoval na famozní šesté místo, které bylo v čelní skupince jezdců. Z té se po několika kolech oddělili dva jezdci, kteří závod dojeli v čele až do konce. Tato původně osmičlená skupinka se v průběhu závodu poněkud roztáhla a Gabor na šestém místě vydržel až do sedmého kola, kdy se o místo propadl a za další dvě kola ještě o jedno místo. Tím se usadil na skvělém osmém místě a v samotném závěru závodu ještě silně stahoval místo sedmé a po projetí cílem dokonce rozdíl mezi 7. a 8. místem byl 0,0 vteřiny.

Osmé místo je druhým nejlepším výsledkem v letošní sezoně.
Gabor Talmacsi : "Byl to opravdu parádní závod. Jsme velmi blízko ideálního nastavení a do příště se určitě ještě zlepšíme. Hlavně že postupujeme kupředu. Jediná škoda byla, že gumy nevydržely až do konce závodu. Rozdíl mezi osmým a šestým místem byl velmi malý."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist