Stefan Hill posílí pro rok 2017 tým Profile Triumph

Tým Profile Triumph známe především zásluhou skvělých výkonů Luke Stapleforda. Ten v mistrovství světa supersportových motocyklů zanechal velmi dobrý dojem a vše korunoval kvalifikačním vítězstvím v Kataru, kde porazil mistra světa Kenana Sofuogla. V nadcházejícím ročníku tým posílí o druhého jezdce, kterým bude Stefan Hill.

Luke Stapleford letos začal závodit s Hondou týmu CIA Landlord Insurance. Jenže tam zůstal jen dva úvodní podniky, závod v Aragonii vynechal a se svým původním týmem z BSB Profile Triumph se vrátil do světového šampionátu zpátky. Stapleford jezdil výborně ovšem v celkovém hodnocení obsadil šestnáctou příčku. Na finále v Kataru ale jen tak nezapomene, protože to startoval z pole position. Závod ale ke své smůle nedokončil.

Triumph po těchto povzbudivých výkonech zareagoval a do sezony 2017 nasadí celkem dva stroje. Oba budou v barvách stáje Profile Triumph a jeden z nich bude patřil již zmiňovanému Staplefortovi a ten druhý Stefanu Hillovi. Ten letos závodil v týmu CIA Landlord Insurance a ve své premiérové sezoně jezdce WorldSSP nezískal ani jeden bod.

„Jsem opravdu nadšený, že v roce 2017 pojedu s týmem Profile Racing mistrovství světa supersportů,“ řekl Stefan Hill. „Vidím, že je to skvělý tým profesionálů a po jejich posledních výkonech jsem opravdu nadšený, že budu znovu závodit s Lukem. Je to úžasná příležitost a jsem za ni moc rád, protože věřím, že mi umožní předvést svůj skutečný potenciál. Rád bych poděkoval Profile a mému sponzorovi Phoenix services za tuto šanci.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist