Spokojenost v Step Racingu

Na rozdíl po závodě v Austrálii zněl hlas Josky Kubíčka v telefonu opravdu hodně vesele, nebylo se ostatně čemu divit, neboť světová bedna se nepodaři každý závodní víkend a ta z Velké Británie byla teprve druhou pro Gina Reu a pro tým Josky Kubíčka potom čtvrtou v historii.

První má výtka Joskovi Kubíčkovi zněla, že se vůbec, na rozdíl od Austrálie, z Donington Parku neozval. A tak jsem mu také řekl, Ty nemáš vůbec radost? Ale dejme slovo raději manažérovi týmu česko-ukrajinského týmu Joskovi Kubíčkovi a poslechněme si - přečtěme si- raději jeho monolog, aneb krátké ohlédnutí za anglickým víkendem supersportů: "Bylo to hodně náročné, měli jsme tolik technických problémů, že to za celou svou kariéru v týmu nepamatuji, neboť kluci "šroubovali" až do třech či čtyř hodin do rána. A i dopolední warm-up byl skoro na mrtvici, vždyť Gino v něm odjel pouhá 4 měřená kola. V závodě samotném jsem pak čekal každou chvíli, že se něco stane, ale tentokrát štěstí - na rozdíl od Austrálie - přálo nám. Bylo to naše čtvrté podium v historii týmu (1x Lagrive,  1x Roccoli a 2x Rea, kromě toho ještě dvě PP - pozn. Bosso)  a samozřejmě, že to týmu přineslo do dalšího závodění hodně sebedůvěry.

Jinak Yamahy prostě jezdí úplně jinou ligu a konkrétně Scassa (vážící mimochodem 80 kg), který má k dispozici Crutchlowovu mistrovskou Yamahu z roku 2009 je úplně někde jinde. Samozřejmě, že se pokusíme techniku ještě zlepšit (mimochodem právě v Doningtonu byl osobně přítomen spolumajitel okruhu Crimea a hodně se zajímal o to, co je potřeba udělat, aby se Yamahy začaly porážet), ovšem není to ani otázka peněz, spíše jestli je Yamaha vůbec od nějaké Hondy porazitelná. Zatím to tak nevypadá"., uzavřel hodnocení druhého závodu světového seriálu supersportů Joska Kubíček.  

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist