Prorace: Perfektní vykročení do posledních čtyř závodů MS

Po nepříliš povedeném závodě v Anglii, kdy za tým poprvé nastoupil Ronan Quarmby, měl tým během letní přestávky udělat vše pro to, aby poslední čtyři závody sezony byly opakem začátku. První krok byl jasný. Zajistit si Ronana i na zbytek sezony.

To se po ne úplně jednoduchém vyjednávání podařilo a Ronan (Ronan Quarmby) tedy pojede až do konce. "Vítej..."  V mezičase pořadatel Mistrovství světa zrušil již tak odložený závod v Indii, a tak nám zbývají pouhé čtyři závody do konce sezony.
 Nadšení po velice úspěšné kvalifikaci v Anglii jsme si donesli i do Německa a tak nálada v týmu byla před začátkem kvalifikací skvělá.
Všichni dělali maximum pro to, aby Ronan desáté místo na startu z minula ještě vylepšil. 
Do sobotního ranního volného tréninku, který byl oproti normálu posunut na devátou hodinu, ale Ronan nastoupil velmi zkušeně a bylo z toho skvělé desáté místo. Následovala první odpolední kvalifikace a opět skvělý nástup a osmé místo pouhé 0,7 vteřiny na prvního. A dokonce v součtu nejlepších časů v jednotlivých měřených sektorech, tzv ideálním čase byl Ronan čtvrtý.

Následoval dnešní ranní volný trénink a fantastické druhé místo. Krátce před odpolední druhou kvalifikací se ale počasí rozhodlo ukončit jinak velmi příjemné podmínky a začalo pršet. A ačkoliv trať začala brzy osychat, nikdo se zlepšit nedokázal, a tak zítra startujeme ze skvělé třetí řady. Držte palce ať to klapne.
 Závod začíná již tradičně ve 13:30 hodin.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist