Ital Migno nastoupí v Portimau do závodů supersportů

Italský závodník Andrea Migno, jehož dlouhá léta známe z prostředí mistrovství světa Moto3™, bude o nadcházejícím víkendu závodit v portugalském Portimau. Nastoupí tam v barvách týmu Petronas MIE Racing Honda v třídě World Supersport. Jeho dva týmoví kolegové jsou Tarran Mackenzie a bratr zraněného Adama Norrodina, Ibrahim Norrodin. (na fotografii zleva - Ibrahim Norrodin, Andrea Migno a Tarran Mackenzie)

V předposledním kole mistrovství světa superbiků 2023 se na Autódromo Internacional do Algarve v Portimau představí tým Petronas MIE Racing Honda s celkem třemi jezdci. Stálý jezdec Tarran Mackenzie bude závodit ve třídě Supersport společně s italským jezdcem, jímž je sedmadvacetiletý Andrea Migno, který nahradí zraněného Adama Norrodina. Jezdcem na divokou kartu je Ibrahim Norrodin.

Andrea Migno před závody v Portimau uvedl: „Především chci poděkovat týmu PETRONAS MIE Racing Honda za to, že mi dal tuto skvělou příležitost v pro mě zcela novém závodním světě. Jsem velmi nadšený a udělám vše pro to, abych si to společně s celým týmem užil. Mám pocit, že jsem připraven a těším se na tuto novou zkušenost, u níž už nyní vím, že bude skvělá."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist