Žádos týmu KL Intermoto

Tým KL Intermoto nutně potřebuje k cestám na zaoceánské závody čtyři přepravní bedny. Prostředníctvím těchto stránek prosí fanoušky o pomoc při výrobě těchto beden.

Manažer týmu KL Intermoto pan Josef Kubíček se na mne včera obrátil s prosbou o zveřejnění jedné výzvy a jednoho návrhu. Zde tedy několik základních informací:
Tým KL Intermoto nutně potřebuje pro dopravu materiálu k zaoceánským závodům vyrobit čtyři bedny, do kterých se vejdou jejich motocykly Honda CBR 600RR a všechen ostatní materiál nutný k zabezpečení každého závodu (náhradní kola, motor, "padací" věci, nářadí, kombinézy, atd...). Prosí proto motocyklové fanoušky, kteří jsou schopni tyto bedny vyrobit, či znají někoho, kdo by bedny vyrobil, aby se obrátil na někoho z dvojice majitelů (Josef Kubíček, Kiří Látr kontaktní informace naleznete na www.klintermoto.cz), či aby napsal přímo na email do týmové dílny: intermoto@klintermoto.cz. Na přesném rozměru beden se domluvíte přímo s vedením týmu, důležitá informace ovšem je, že váha jedné bedny by neměla překročit 80 kilogramů (celková váha přepravního materiálu je totiž limitovaná promotérem WSBK).
Druhá věc, se kterou se na mne Josef Kubíček obrátil, je start našich jezdců na polském okruhu v Poznani. Existuje možnost dojednání jisté slevy na startovném, v případě, že by byl o starty v polském šampionátu větší zájem. V době dlouhé přestávky mezi prvním a druhým závodem MEZ MČR se totiž koná například i závod na dostupném okruhu v Poznani. Přesnější informace o celé záležitosti, i o dění v týmu KL Intermoto, naleznete na týmovém serveru www.klintermoto.cz).

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist