WCM opět na chvostu pole

Peter Clifford měl jednoho jezdce opět až na konci startovního pole a druhého opět předčasně v boxech.

Tým Petera Clifford WCM opět nasadil do Grand Prix svůj čtyřtaktní stroj Harris WCM, se kterým dokončil závod španělský jezdec týmu David De Gea na dvacátém místě s jedním kolem ztráty na vedoucí jezdce. De Gea nastoupil do samotného závodu se svým druhým motocyklem, když ten první nebyl pro poruchu schopný absolvovat závodní zátěž.
"Je dobré, že jsem dokončil závod, mohu tak dát mému týmu a lidem od Dunlopu nějakou odezvu, se kterou můžeme pro následující Grand Prix pracovat na vylepšení stroje," říká David Ge Gea v tiskovém prohlášení Cliffordova týmu. "Po problémech s motorem na motocyklu číslo jedna jsem do závodu nastoupil se strojem číslo dvě. Během závodu jsem v pátém nebo šestém kole začal mít problémy s klouzajícím motocyklem. Po závodě byla téměř zničená zadní pneumatika."
Druhý jezdec týmu Chris Burns pokračoval v problémech, které ho vyřazují postupně z jedné Grand Prix za druhou. Ani v Motegi totiž neviděl cílovou šachovnici a tak věří, že alespoň jeden závod z posledních tří dokončí.
"Na konci mého prvního, ostrého kola přestal mít můj motor tah a byl jsem schopný dojet pouze do boxů," říkal po závodě smutný Burns. "Zdá se, že to byly problémy s prokluzující spojkou. V ranním Warm Upu jsem vyřešil několik problémů a tak jsem v dnešní den hodně věřil. Je to pro mě obrovské zklamání. Zbývají pouze tři závody a já potřebuji být v závodě, potřebuji dokončit alespoň jeden závod."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist