Úspěšní jezdci Aprilie slavili v Misanu s více než 10 tisíci fanoušky

Aprilia All Stars 2022 se již kompletně mohla předvést nadšeným fanouškům, které již neomezovala proticovidová opatření. Na okruhu Marca Simoncelliho v Misanu se v sobotu sešla hvězdná sestava italského výrobce motocyklů a to včetně obou továrních jezdců továrního týmu MotoGP. Pro fanoušky byly k dispozici testovací jízdy v sedlech letošních modelů Aprilie.

Fanoušci Aprilie mohli vše sledovat s tribun nebo být přímo v paddocku, kde byli oba tovární jezdci italského výrobce v MotoGP Aleix Espargaró, Maverick Viňales a jejich testovací pilot Lorenzo Savadori. Nechyběli ani legendární jezdci Aprilie z let minulých jako Max Biaggi, Roberto Locatelli, Loris Capirossi, Alex Gramigni nebo Mattia Pasini a Andrea Iannone.

Společně předvedli show na dvoutaktních čtvrtlitrech GP a RSV4. Alex Gramigni oslavil třicet let od zisku světového titulu v třídě do 125ccm, prvního pro Aprilii v závodech GP, v sedle své legendární RC125 z roku 1992. Vrcholem programu bylo pro fanoušky vidět na trati současné litrové prototypy MotoGP s označením RS-GP 2022.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist