Tragédie v týmu Luise d´Antína

Smrt člena týmu a jedno vážné zranění zaznamenal Luis d´Antín během tohoto týdne, když se dvojice zřejmě otrávila.

Tragická nehoda se stala dvěma členům týmu Yamaha d´Antím, kteří se vraceli z nedělní Grand Prix Catalanye do svých rodných domovů. Dvojice cestovala v jednom z obytných autobusů a rozhodla se odpočinout v jednom z městeček poblíž španělského Madridu, přesněji v městě Algete. V časných úterních hodinách se uložili ke spánku, který byl pro jednoho z dvojici cestujících smrtelný.
Když začal zbytek týmu Luise d´Antína hledat tyto dva členy, našly je v bezvědomí uvnitř obytného autobusu. José Luis Trido byl nalezen mrtev, zatímco Martín Fernández Avilés, známý v paddocku Grand Prix spíše jako "Curro", byl převezen v bezvědomí do madridské nemocnice, kde byl ihned předán na jednotku intenzivní péče.
Co se vlastně stalo je nyní ve fázi vyšetřování, jako první příčina byla označená možnost otravy některým z plynů. Podle nejčerstvějších zpráv je již Curro mimo nebezpečí smrti a již prý i komunikuje s okolím. Smrt svého přítele ho velmi zarmoutila.
Tým Yamaha d´Antín do úplného vyšetření celého případu zrušil při všech případných závodech návštěvy ve svých kamionech i všech reprezentačních stanech. Naopak část týmu Luise d´Antína, která se účastní španělského mistrovství CEV, zvažovala zda nastoupí k víkendovým závodům na okruhu Jarama, nakonec se tým rozhodl druhé kolo CEV absolvovat a co možná nejlepším výsledkem uctít tragickou smrt svého člena.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist