Tipovačka

Uzavřelo se další kolo tipovačka a tak přicházím s novým kolem, které je směrováno do dvou míst - Mugella a Elkhart Lake.

V sekci SOUTĚŽ si můžete přečíst výsledky posledního kola tipovačky a podívat se jak jste uspěli ve vašich tipech.
Nyní k dalšímu kolu tipovačky, které se opět odehraje nadcházející víkend
V první řadě se bude tipovat klasickým způsobem Grand Prix Itálie na okruhu Mugello. Zde jak jistě víte budeme tipovat vítěze jednotlivých závodů a přesná umístnění našich jezdců. V souvislosti s italskou Velkou Cenou vyhlašuji mimořádné tipování o 50 bodů na překonání rychlostního rekordu závodů Moto Grand Prix. Zde uveďte zda někdo z jezdců na dlouhé mugellské rovince překoná současný rychlostní rekord, který drží ze začátku letošního roku Loris Capirossi - 328,2 km/h (IRTA test v Catalunyi - překonal rekord Tohru Ukawy z Mugella 2002 - 324,5 km/h). Otázka tedy zní - překoná některý z jezdců rychlost 328,2 km/h během tréninků, kvalifikací nebo závodů? Stačí například napsat = rychlost - ano (rychlost - ne) či nějakým, ale zřetelným, způsobem uvést zda tento rekord bude překonán nebo ne. Všem co správně uhodnou tuto otázku rychlosti motocyklů bude připsáno 50 bodů.
Dále se jede další kolo závodů AMA Pro Racing na okruhu Elkhart Lake (Road America) a tedy opět budeme tipovat vítěze závodů AMA Superbike (POZOR - tentokrát se jedou opět dva závody), Supersport, Superstock, Formula Xtreme a GP 250 ccm. Přeji úspěšné tipy!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist