Telefonica MoviStar Honda

Sete Gibernau sice dojel letos pošesté na pódiu, přesto však byl velice, velice smutný. Colin Edwards získal jeden ze svých lepších výsledků.

Sete Gibernau (2. místo)
Měl jsem další šťastný závod, který jsem absolvoval na hranicích limitu mého stroje. Jsem trochu zklamaný, protože jsem chtěl vyhrát. Měl jsem dobrou příležitost až do konce závodu, ale v posledním kole jsme se s Valentinem dotkli, on poté vysvětloval, že málem havaroval. Pokud to tak je, tak na to nemohu nic říci. Tyto věci se při závodech stanou. Absolvovali jsme spolu další velkou bitvu v dalším závodě.
Colin Edwards (6. místo)
Vždy to z páté řady je těžké, ale měl jsem dobrý start a agresivní jízdou v prvních třech kolech jsem se dostal přes hodně jezdců. Jakmile jsem dojel Nickyho, jen jsem se za něj přilepil, bylo pro mě nemožné ho předjet. Byl rychlejší na výjezdech ze zatáček. Jel jsem na hranici limitu motocyklu, nebyl to pro mě špatný závod. Potřebuji však lepe absolvovat kvalifikaci, abych měl v neděli větší šanci.
Fausto Gresini (manažer týmu Telefonica MoviStar Honda)
Byl to těžký, ale velmi vzrušující závod. Myslím si, že Valentino osmnáct kol studoval Seteho. Když se posléze před něho dostal, dotkli se a Sete již nebyl schopný dohnat desetinovou ztrátu, protože zbývalo již pouze půl kola. Ztratili jsme dobrou příležitost zvítězit, ale Sete jel znovu nádherně.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist