Telefonica MoviStar Honda

Sete Gibernau při domácí Grand Prix získal opět druhé místo, sen o vítězství v Barceloně se opět nesplnil. Colin Edwards zvládl dobře především druhou polovinu závodu a zaslouženě získal páté místo.

Sete Gibernau (2. místo)
Pokusil jsem se dnes dobře rozvrhnout své karty a s tím co jsem měl k dispozici, jsem učinil to nejlepší co jsem mohl. Věděl jsem, že nemohu použít stejnou pneumatiku jako Yamahy a tak jsem použil měkčí separaci, abych se pokusil vyrovnat podmínky, které měli oni s tvrdšími pneumatikami. Znamenalo to, že od poloviny závodu se jejich pneumatiky lepšili, zatímco moje se horšila. Nechci se zde nějak vymlouvat, nikdy jsem to nedělal. Věděl jsem, že pokud pojedu na 120%, tak se to může stát. Musím poblahopřát Valentinovi. Doufám, že v nastolené cestě nepřestanu pokračovat. Popovídáme si s Hondou, jak můžeme zlepšit naší situaci. Jediné co vím tak je, že musíme stát před Valentinem a Yamahou, která se hodně zlepšuje. Necítím se jako kdybych dnes prohrál.
Colin Edwards (5. místo)
Měl jsem dobrý start, ale nedokázal jsem brzdit a tak jsem v prvním kole skončil jako patnáctý. Snažil jsem se jezdit soustředěně a předjížděl jsem ostatní jezdce. Hodně času jsem ztratil při pokusu předjet Troy Baylisse. Když havaroval, soustředil jsem se jen na udržení dobrého rytmu a byl jsem nakonec schopný skončit na pátém místě. Nyní jedeme do Assenu na okruh, který dobře znám poté, co jsem tam několikrát vyhrál v superbikách. Doufám, že udělám velký krok kupředu.
Fausto Gresini (manažer týmu Telefonica MoviStar Honda)
Další vzrušující závod, ve kterém odvedl Sete vše, aby zvítězil. Byl to pro měj dobrý výsledek, protože nadále vede šampionát, i když výhoda nad Valentinem se zredukovala. Sete byl opět nejlepší jezdec na Hondě. Jsem velmi šťastný, protože nejlepší dvě Hondy byly z našeho týmu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist