Sváteční, ale hlavně pak i zábavný Honda Day

1.máj není jen lásky čas, 1. květen je i dnem ve kterém se určitě budete chtít odreagovat a příjemně zabavit. A my víme třeba jak!

Měli bychom pro Vás jeden takový námět na to, jak třeba i trošku netradičně strávit právě tenhle první květnový den.

Proto Vás všechny srdečně zveme, stejně tak i všechny Vaše příbuzné, známé, přátele a kamarády na již 3.ročník Honda Day, jenž se bude konat v areálu 02 Žluté lázně v Praze - Podolí. 

V průběhu prvního květnové dne máte ojedinělou možnost vyzkoušet si nejen různou zahradní techniku, ale také třeba i lodě, čluny a motory, vše samozřejmě z kolekce strojů Honda.

Připraven je i bohatý doprovodný program a vše vypukne již ve 12 hodin. Součástí nabitého motorového dne je pak i autogramiáda Jakuba Smrže, který o uplynulém víkendu v holandském Assenu absolvoval velmi úspěšný závod ve světovém šampionátu Superbiků. Kuba Smrž však rozhodně nebude na akci sám. Doprovázet ho bude i mladší bratr Matěj Smrž a celý MS Racing tým, včetně týmového trucku a závodních motocyklů Honda, které si budete mít možnost z dostatečné blízkosti prohlédnout.

Kromě podpisů na kartičkách a plakátech a nebo již společné fotografie s oběma jezdci, si pak ještě můžete domů „odnést“ co by vítěz i sekačku.

Mnohem důležitější však než jakékoliv ceny je, aby Vámi strávený den byl příjemný a v jistém směru ojedinělý.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist