Spokojenost v Campetelliho týmu

V týmu Campetella Racing panuje po závodě v Mugellu obrovská spokojenost.

Tým Campetella Racing opouštěl italský okruh Mugello velmi spokojený, když jeho jezdci dosáhli výrazných úspěchů v závodě třídy 250 ccm. Francouz Sylvain Guintoli dokončil závod na pátém místě, zatímco Ital Franco Battaino dosáhl třetím místem dokonce na pódium.
"Pódium před mými fanoušky bylo fantastické - konečně," říkal italský jezdec. "Tým tento týden pracoval výjimečně dobře a připravil mi pro závod velice dobře motocykl, obzvláště uvážím li, že tovární motocykly v těchto teplotách měly určitou výhodu."
Stejně jako Battaini, byl spokojený i Guintoli, pro kterého bylo páté místo nejlepším letošním výsledkem. "Šťastný ze závodu jsem, i protože tento výsledek přišel zde v Muggelu, což je domácí Grand Prix mého týmu," doplnil Battainiho Sylvain Guintoli. "V pátek jsem se svým motocyklem ještě nebyl spokojený, ale během celého víkendu jsme velmi těžce pracovali, abych byl v závodě konkurenceschopný. Páté místo je moje letošní nejlepší umístnění, ale doufám, že se nyní nepřestanu zlepšovat."
Týmový manažer Eros Braconi připustil, že oba jezdci měli několik problémů na začátku pátečních tréninků, ale těžkou prácí v zákulisí se nakonec dostavily výsledky. "Měli jsme nějaké problémy s motocyklem a motorem, ale usilovně jsme na těchto problémech pracovali, abychom byli v závodě konkurenceschopní," říkal Braconi po nedělním závodu třídy 250 ccm. "Jsem na své jezdce velmi pyšný, i přes obrovské teploty zajeli velký závod. Franco byl na pódiu a Sylvain skončil pátý a to za předpokladu, že jsme soukromý tým na netovárních motocyklech. Pódium v Itálii je pro nás obrovské uspokojení."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist