Prohlášení týmu Fortuna Yamaha

Pan Davide Brivio, ředitel týmu Fortuna Yamaha, reagoval hodinu po oznámení rozchodu Hondy a Rossiho na vzniklou situaci.

Hodinu po tiskové konferenci, na které oznámil Valentino Rossi svůj odchod od Hondy, reagoval tým Fortuna Yamaha na vše vydáním mimořádné tiskové zprávy, ve které se vyjadřuje šéf týmu pan Davide Brivio nejen k odchodu Rossiho od Hondy, ale i k případnému angažmá italského Mistra Světa ve svém továrním týmu Yamahy.
"Vítáme tuto večerní zprávu, že Valentino Rossi a Honda ukončují svůj vztah," říká Brivio v tiskovém prohlášení. "Jak všichni víte, když se objevily zprávy, že by Valentino nemusel prodloužit svou smlouvu s Hondou, kontaktovali jsme jeho manažera. Mohu potvrdit, že naše diskuse s Valentinem pokračují dobrým směrem. S potvrzením, že on neobnoví vztah s Hondou, budeme pokračovat v jednáních a budeme doufat, že uzavřeme dohodu v nejbližší budoucnosti. Je to pro nás velmi vzrušující vyhlídka, nicméně až do okamžiku, kdy budeme s Valentinem na 100% dohodnuti, nemůžeme oznámit sestavu našeho týmu pro rok 2004. Uvědomujeme si, že je obrovský mediální zájem o Valentinovu budoucnost a tak se budeme snažit být co nejvíce otevřený. Nicméně v současné době mohu říci pouze toto. Náš cíl je učinit společné prohlášení, jakmile budou všechny detaily dokončené."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist