Nakano chce pódium

Shinya Nakano přijíždí na Sachsenring s cílem dosáhnout ještě před letní přestávkou na světové pódium.

Po těžkém závodě v Doningtonu a po dvoudenním testování v Brně je jezdec týmu Yamaha d´Antín, Japonec Shinya Nakano v dobré náladě. Při brněnských testech našel tým nové nastavení stroje Yamaha YZR M1 ve spojitostí s novým produktem od firmy Michelin, což se ukázalo jako vhodnější ke stylu japonského jezdce a tak nyní všichni směřují své síly za jediným cílem - pódium při Grand Prix Německa.
"V brně jsem vyzkoušel dva různé motory a poté co jsme zkontrolovali všechny údaje, našli jsme vhodné nastavení, které by nám mělo pomoci na Sachsenringu," říkal Shinya Nakano. "Přijíždím na německou Grand Prix v dobré náladě. Sachsenring je okruh, který mám velmi rád a je to také velice dobrý okruh pro Yamahu. Těším se na pódium, které by mělo přijít ještě před letní přestávkou."
"Sachsenring je okruh, kde bychom mohli být konkurenceschopní," potvrzuje Nakanova slova technický ředitel d´Antínova týmu pan Naoya Kaneko. "V Brně jsme usilovně pracovali během obou dnů testování. Zlepšení, které se nám tam podařilo dosáhnou, bude velice nápomocné i zde na Sachsenringu."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist