Motoškola a volné jízdy EYBIS

Pro sezonu 2010 jsme pro Vás připravili několik novinek. Tou nejpodstatnější je zprovoznění českého webu pro registrace: www.ZavodniSkola.cz – kde jsou zároveň připraveny akční ceny pro letošní akci v Brně!

Jeden den již od 3390Kč nebo komplet třídenní akce za 9300Kč! Navíc je pro platby k dispozici český účet, což umožňuje minimalizovat náklady na převod plateb.

Brno 2010

V Brně budeme od pondělí do středy hned první srpnový týden, tedy od 2. do 4. srpna 2010. Pro registraci použijte stránky www.ZavodniSkola.cz nebo mail tomas@eybis.com, případně telefon: +420 723 228 009.
Každý den jsou jízdy rozděleny do čtyř skupin, každá skupina jede šest dvacetiminutovek. Jak správně vybrat skupinu najdete zde. Ve skupině začátečník je automaticky k dispozici instruktor. Vždy je maximálně 5 jezdců na jednoho instruktora.
Na okruhu budou k dispozici i instruktoři pro rychlé jezdce Michal Filla a Ondra Ježek.

Ve středu se pojede jen 5 dvacetiminutovek a místo poslední se jede závod. Třetí a čtvrtá dvacítka budou sloužit jako kvalifikace.

Akci v Brně lze (stejně jako všechny ostatní akce) zakoupit jako dárkový poukaz.


Pneu Pirelli Diablo Superbike Pro

Ke všem akcím ZavodniSkola.cz a EYBIS.com lze objednat pneu Pirelli Superbike Pro za speciální cenu – 6500Kč (zadní 180) nebo 6880Kč (zadní 190) včetně DPH za pár!

Další okruhy na které letos ještě pojedeme a na které se lze registrovat přes web ZavodniSkola.cz:

Magny Course 21. až 22. srpna
Salzburgring 6. až 7. září
Assen 10. až 11. září
Jerez & Portimao – možnost spojení obou akcí: 5. až 10. října
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist