Alice Aprilia Racing

V italském Milanu proběhla prezentace týmu MotoGP Alice Aprilia Racing.

Milano, italské město módy zažilo ve středu další z oficiálních prezentací týmů MotoGP. Za zvuků texaské a japonské hudby s podporou vizuální výzdoby domovin dvou jezdců týmu se představil tovární tým Alice Aprilia Racing, který dostal název po novém generálním sponzoru týmu. Hlavní hvězdou pochopitelně byli oba nový jezdci týmu Colin Edwards II. z amerického Texasu a Noriyuki Haga z Japonska. Celou ceremonii vedl prezident továrny Aprilia Ivano Beggio a pozvaná fotbalová hvězda milánského Interu Christian Vieri.
Beggio ve svém projevu připomněl novou technologii projektu RS Cube, ale zároveň nezapomněl zdůraznit, že se továrna v letošním roce pouští do závodů Grand Prix třídy MotoGP s daleko vyššími cíly než tomu bylo v loňském roce. “Tento rok snad bude bez problémů a dopadne zcela jinak než ten loňský. Chceme být na konci roku mezi sedmi nejlepšími jezdci“, říkal Beggio.
Zatímco celá oficiální část prezentace se nesla ve vážném duchu, texaský jezdec Colin Edwards vtipkoval s novináři na téma jeho nedávného testování na okruhu Mugello. “Měl jsem nějaké problémy z důvodu toho, že tento okruh byl pro mě zcela nový. V Mistrovství Světa je však dvanáct ze šestnácti okruhů pro mě zcela nových, ale nevidím to jako problém. Budu se je snažit učit o den dříve a možná požádám Noriyukiho aby mě ukázal nějaké stopy. Není v tom žádný problém – na konci dne mají všechny motocykly pouze dvě kola!“ Noriyuki Haga byl na rozdíl od Edwardse stručnější a především vážnější. “Motocykl se mi líbí s každým testem víc a víc. První závod na Suzuce chci vyhrát – je to můj okruh!“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist