Víkend v Brně za super cenu

Agentura Actionbike v těchto dnech otevírá svoje oficiální české zastoupení, a jako uvítací akci pro vás připravila speciální nabídku dvou dnů ježdění na Masarykově okruhu. Přijeďte se o víkendu svézt do Brna!

Mnichovská agentura Actionbike, která se může pochlubit 25letou historií, se v poslední době  tak trochu stala specialistou na brněnský okruh. Letos na Masecu uspořádala už 12 okruhových dní. Kromě Brna nabízí ježdění v Misanu, Riece, na Slovakiaringu, v Mostě a na konec letošní sezóny chystá perličku jménem Portimao.
V souvislosti se zahájením provozu oficiální české pobočky Actionbike přichází se speciální nabídkou víkendového ježdění v Brně. Jedná se o termín 8. a 9. září 2012 (sobota a neděle) za zvýhodněnou cenu 7 250 Kč na oba dva dny při platbě předem.

V ceně je zahrnuto:

5  x 20 minut ježdění ve 4 výkonnostních skupinách denně podle časového harmonogramu
V ceně není zahrnuto:

400 Kč transpondér/den
závod ve třídě Open I,II a III v sobotu a jeden závod v neděli ve třídách SBK (nad 600 ccm) I+II a SSP (do 600) každý za 650 Kč
(výhra je připravena pro prvních 6 v každém závodě)

Další info:
Každý den je možné jet 5 x 20 minut ve čtyřech výkonnostních skupinách + jeden závod.
V sobotu při polední pauze proběhne přeřazení do nových výkonnostních skupin podle nejlepšího času dosaženého v dopoledních trénincích.

Tento speciální termín se nezapočítává do celkového žebříčku. Uplatnění VIP a skupinové slevy v tomto případě již nejsou možné.
Poplatky za transpordér a závod bude možné platit jen na místě a v hotovosti.

Rezervace probíhají pouze prostřednictvím e-mailu actionbike@email.cz, dotazy budou zodpovězeny na telefonu 724 999 859 (Vojta Drajer).

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist