Extrémní osmihodinový teamový závod

Srdečně vás zveme na jedinečný endurancový závod, který se bude konat 31.5.2013 na autodromu Most.

Pro pořádání osmihodinového závodu jsme se rozhodli, protože současný vytrvalostní cup prochází výraznými změnami a ne všem jezdcům se podaří počet závodů a nabraný kurz akceptovat.

Po různých debatách padl nápad, uspořádat si svůj vlastní závod (byť pro někoho jako doplňkový) bez různých omezení, jako jsou licence nebo předepsané úpravy na motocyklu. A když závod, tak rozhodně extrémní, aby bylo na co vzpomínat. Slovo dalo slovo a dnes máme vše potřebné pro pořádání této nevšední akce, která by mohla být co do obsazenosti a servisu jedinečná. Cílem je tedy vytvořit takové klání, na jehož konci budou všichni zúčastnění chtít jediné…opakování!
Pro vaše pohodlí a bezpečnost závodu budou boxy v ceně. Rozdělení a předání proběhne večer 30.5.2013.
Dále bude připraven catering a pohoštění tak, jak jste na našich akcích zvyklí (snídaně, maso na grilu, klobásy, pivo, nealko atd.).
Na servis budou připravené dvě zouvačky s mechaniky, abychom předešli náporu přezouvání a nikdo časově nestrádal. K zakoupení budou pneumatiky Bridgestone a Dunlop.
Na podvozky budete mít možnost konzultace s jedním z největších odborníků u nás M. Janouškem a s motory vám poradí přímo mr. Murárik alias Murkin.
Co se zabezpečení týče, budou připraveny dva sanitní vozy, dva odtahové vozy a traťáci v plné polní. Nesmí chybět ani safety car s řidičem bedlivě střežící krizové situace na trati.
Teamy nebudou limitovány počtem jezdců ani zkušenostmi, či kvalifikačními časy. Prostě věříme, že do tohoto závodu se přihlásí jezdci, kteří mají již určité zkušenosti s jízdou a závody na okruhu. Přeci jen vydržet v tempu kroužit několik hodin bude i pro otřelé piloty oříškem. Znalost pravidel a vlajek je ale samozřejmostí.

Registrace je potřeba z technických důvodů provést do 15.3.2013, abychom mohli tento extrémní závod uskutečnit. Pokud se nenaplní startovní rošt (40 teamů), bude akce zrušena a peníze vráceny v plné výši zpět.
Registrace
tady
Teď je to na nás, zda má tento extrém budoucnost.
Závěrem této prezentace závodu bychom chtěli zdůraznit, že se nesnažíme jakkoliv suplovat CEC a věříme, že se s námi přijedete pobavit. Termínově jsme se snažili vyhnout velkým podnikům, aby se mohli zúčastnit i ty profi závodníci, kteří si chtějí třeba jen potrénovat na svůj šampionát. Taková porce kilometrů se rozhodně bude hodit každému. A že si to my Čecho-Slováci uděláme sami podle sebe a pro sebe je již podle reakcí na diskusích zřejmé.

domovská stránka projektu tady

Informace o redaktorovi

Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist