Značka Bike It má nové zastoupení v ČR

Britská firma Bike It International má jako jedna z mála licenci na výrobu a prodej oficiálních produktů s tématikou MotoGP. V její nabídce sice nenajdete trička, čepice nebo mikiny v barvách vašeho oblíbeného jezdce, ale zato tu můžete pořídít pěkných pár kousků do svojí jezdecké výbavy nebo garáže či servisu - samozřejmě ve špičkové kvalitě a s logem MotoGP Právě v těchto týdnech se vytváří dealerská síť v naší republice, takže pokud provozujete motoshop a chcete rozšířit svůj sortiment o zajímavé zboží, čtěte dál.

Právě o tomto víkendu žije celá republika nejprestižnějším seriálem závodů silničních motorek, a při nedělní Velké ceně se na brněnském okruhu opět sejdou statisíce fanoušků. Ti nejvěrnější se obléknou do dresu svého oblíbeného jezdce, na tribunách budou vlát stovky barevných vlajek s čísly a jmény. To všechno k fenoménu jménem MotoGP prostě patří, stejně jako masky k tradičnímu karnevalu.

Existuje ale i jiná možnost, jak vyjádřit svůj kladný vztah k závodům MotoGP, a to po celou sezónu. Zvlášť pokud patříte mezi aktivní návštěvníky okruhových dnů, mohly by vás zaujmout produkty značky Bike It. V její nabídce najdete nejrůznější praktické doplňky, které patří k životu sportovně založeného motorkáře. Kukly, nákrčníky, funkční prádlo, vaky na přilbu i kombinézu, zatmavené filtry na hledí přilby, kolenní slidery ale třeba také koberec pod motorku nebo anatomicky tvarované křeslo - zkrátka všechno, co při své práci používají nejlepší závodníci planety.

Zastoupení britské značky Bike It získala slečna Kateřina Haasová, která teď plánuje rozšířit pokrytí na celou republiku, a za tímto účelem hledá obchodní partnery. Pokud si myslíte, že byste se mohli stát jedním z nich, pište na info@bikeit.cz

I když nepatříte zrovna mezi vhodné kandidáty, můžete od nového zastoupení získat profi koberec pod motorku s logem MotoGP. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jakém anglickém městě společnosti Bike It International sídlí?
    • Birmingham
    • Liverpool
    • Southampton

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)




TOPlist