Založení fanklubu Karla Abrahama.

Co nás vedlo k založení občanského sdružení ABAJAFANS-KPO a proč vstoupit mezi nás?

Především chceme podpořit našeho mladého brněnského jezdce Karla Abrahama a vytvořit mu tak potřebnou fanouškovskou podporu. Chceme sjednotit stále početnější řady jeho fanoušků. Abajovi zajisté pomůže, když bude při Grand Prix České republiky na domácí trati, ale nejen při ní, cítit naši podporu a to, že za ním stojíme za všech okolností! Největší motocyklový svátek roku v České republice se navíc jezdí u nás doma za „humny“, a tak chceme dát jasně najevo, kdože je na „Masecu“ doma! Chceme mu pomoci na jeho cestě vzhůru, jak jen to bude z pozice fanouška možné. A proto udělejme vše pro jeho maximální podporu. Když to dokáží Italové či Španělé, dokážeme to také! Nechme tedy už konečně všechna žlutá, oranžová, červená či jiná trika doma a oblečme si naše trička s číslem 17 a ukažme všem, kdo je náš, podporujme českého jezdce v českém týmu!
Jsme ryzí fanoušci motoristického sportu, kteří brázdí naše české i evropské tratě. Rádi mezi námi uvítáme všechny takové fandy! Kdo bude chtít mezi nás, má dveře otevřené! Ať je motorkář či není, ať je odkudkoliv, ať je cokoliv nebo kdokoliv a ať je mu kolikkoliv…! Jen musí být prostě „poznamenán“ závody silničních motocyklů a jeho srdce musí bít pro číslo 17 ! Naše vize je taková, že budeme klubem „srdcařů“. Slíbit Vám můžeme pravidelná klubová setkání, pravidelná setkání s Abajou a zástupci jeho týmu AB CARDION.
Na závěr bychom chtěli podotknout, že veškerý zisk z členských příspěvků bude plně použit na choreo na podporu Abaji při naší domácí AB CARDION GP ČR ve vyhrazeném prostoru tribuny D Masarykova okruhu v Brně. Tak Vás tímto srdečně zveme mezi nás do našeho fanklubu! Ať je nás co nejvíc! Ať se společně v srpnu pořádně pobavíme a rozjedeme to jako nikdy předtím! Jasně chceme všem vzkázat – Abaja je náš a my sázíme na něj, na červeno-modro-bílou „sedmnáctku“!
Více na www.abaja.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist