V roce 2020 nasadí PETRONAS Yamaha SRT dvě motorky A-Spec YZR-M1

V příští sezoně mistrovství světa silničních motocyklů bude mít dvojice Franco Morbidelli a Fabio Quartararo k dispozici dva stroje Yamaha YZR-M1 s označením A-Spec. Tým PETRONAS Yamaha SRT letos jede poprvé v královské kubatuře v pozici satelitu tří ladiček a jejich jezdci mají k dispozici dva stroje s označením A-Spec a B-Spec.

V roce 2019 dokázal tým PETRONAS Yamaha SRT získat čtrnáct startů z první řady, čtyři pole position a šest umístění na stupních vítězů. V soutěži týmů je čtvrtý a kategorii týmů netovárních vede. Nová smlouva s Yamahou teď pro oba jezdce znamená, že příští rok pojedou identické motorky.

„Pro PETRONAS Yamaha SRT to byla neuvěřitelná první sezona v MotoGP,“ uvedl šéf stáje Razlan Razali. „Jsme všichni velmi vděční Petronasu za jejich oddanost a Yamaze za projevenou důvěru. Jak Franco, Tak Fabio, oba jezdci letos přispěli vysokou měrou k našemu úspěchu a oba na stejných strojích nám umožní dosáhnout ještě vyšších cílů. Je nám velkou ctí, že to můžeme oznámit právě tady v Malajsii, domovu Petronasu i našeho týmu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
JardaKTM přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist