Tovární jezdci Hondy MotoGP vyzkoušeli trial

Jezdci Repsol Hondy Marc Márquez a Dani Pedrosa si na jeden den vyzkoušeli, jaké to je nejezdit po asfaltovém okruhu v sedle výkonné RC213V, ale pěkně v terénu a s mnoha překážkami, jenž dokáže zvládnout jen speciální trialový motocykl a hlavně zručný jezdec, který ho vede.

Instruktory jim byla zkušená dvojice jejich kolegů ze stáje Repsol Montesa Honda - nejúspěšnější jezdec v historii světové trialu Toni Bou a jeho týmový parťák Takahisa Fujinami. Všichni čtyři vyhráli celkem neuvěřitelných jednadvacet světových titulů – 14 krát slavil Toni Bou, 3 krát Dani Pedrosa s Marcem Márquezem a jednou Takahisa Fujinami.
Všichni jezdci strávili společně jeden zajímavý den, který si užili jak v zájmů zlepšení tělesné kondice, tak k utužení vztahů mezi jezdci motocyklových disciplín pod křídly Hondy a Repsolu.

První testy předsezonní přípravy čekají na dvojici stáje Repsol Hondy MotoGP Daniho Pedrosu a Marca Márqueze ve dnech 4. až 6.února. Španěl Toni Bou a Japonec Takahisa Fujinami budou už tento víkend v Marseille bojovat o body do průběžného hodnocení halového mistrovství světa X-Trialu.


Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist