Tipovačka s Automotodromem Brno již zná své vítěze

Letos poprvé mohli čtenáři serveru Motorkáři.cz zabojovat v rámci tipovací soutěže o ceny spojené s víkendem české Grand Prix v Brně. Celá soutěž proběhla ve spolupráci s Automotodromem Brno (AMD Brno) a uzávěrka byla po závodním víkendu Velké ceny Německa. MotoGP v Brně můžeme letos sledovat od 2. do 4.srpna.

Jak je vidět na průběžném hodnocení tipovací soutěže serveru Motorkáři.cz, vítěze pololetní soutěže s AMD Brno máme jednoho, rovněž druhé místo je jedno a celkem dva čtenáři získali stejný počet bodů, který jim zaručuje zisk ceny za třetí místo.

Cenu za 1.místo získává čtenář s nickem GALL, jemuž se do této chvíle povedlo nasbírat 75 bodů. Vítězi soutěže Petrovi blahopřejme k zisku Paddock Passu pro den závodu Velké ceny České republiky. Ohledně předání ceny bude Petra kontaktovat přímo zástupce AMD Brno. Petrovi za první místo blahopřejeme.

Na 2.místě je soutěžící s nickem ZKM30. Čtenář Zenon ztratil na vítězství jen jeden jediný bod a jeho pololetní skóre je na hodnotě 74 bodů. Zenon získává za druhé místo vstupenky GOLD (1+1), které mu zašleme na jeho e-mailovou adresu. Zenonovi blahopřejeme.

Cenu za 3.místo v soutěži získávají dva čtenáři. První je s nickem BARBERO a druhý má nick ODBORNÍK. Na jimi uvedené adresy budou zaslány vstupenky SILVER (1+1), což znamená celkem čtyři vstupenky. Pavlovi a Mirkovi blahopřejeme.

Děkujeme všem čtenářům, kteří usilovně vkládají své tipy na výsledky závodů MotoGP 2019 a upozorňujeme, že tímto soutěž nekončí, jelikož se nadále bojuje o pohár pro nejlepšího tipaře roku 2019. Zároveň děkujeme Automotodromu Brno za spolupráci a těšíme se na další, jelikož jejich podpora tipovací soutěži tímto vyhodnocením nekončí.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
-george- přispěl 4 Kč
zdenyrr přispěl 4 Kč
barbero přispěl 4 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist