Stefan Bradl má pro Japonsko zelenou

Německý jezdec LCR Hondy RC213V Stefan Bradl podstoupil ve čtvrtek dopoledne vstupní prohlídku u hlavního lékaře Dr. Tsuyoshi Karasawy jejímž výsledkem bylo uschopnění německého závodníka pro předposlední podnik sezony seriálu Grand Prix.

Stefan Bradl si zlomil kotník pádem ve čtvrtém tréninku malajské Grand Prix v Sepangu, musel na operaci, a i když o necelý týden později absolvoval se svolením hlavního lékaře první trénink na Phillip Islandu, další prohlídka u lékaře už znamenala konec příprav na Velkou cenu Austrálie.
Stefan Bradl chodil dvakrát denně na fyzioterapii, a i když nebude ve stoprocentní kondici, pevně věří, že je natolik silný, aby v japonské Motegi bojoval o dobrý výsledek. Jednoduché to mít nebude, protože si je vědom charakteru dráhy s místy, kde je třeba často tvrdě brzdit.

„Samozřejmě jsem rád, že jsem zpátky, zejména pak na dráze, která je velmi důležitá pro Hondu,“ uvedl Stefan Bradl. „Už nechodím o berlích a kotník je stále lepší. Musím za to poděkovat personálu Moblilní kliniky, jenž odvedl úžasnou práci.“

V průběžném hodnocení je nyní Stefan Bradl sedmý a v posledních dvou kolech šampionátu bude bojovat s Álvarem Bautistou o celkové šesté místo, na které nyní ztrácí dvanáct bodů.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist